AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple uçmak

Kahve falında iple uçmak

Kahve falında iple uçmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, borçlarının çoğalacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, güzelliklere rast gelineceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında iple uçmak gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında iple uçmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip üzerinde uçmak ekmeğin kesileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet eder.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, alim insanlardan sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten düşmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple tırmanmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağa ip bağlamak sıkılacağına ve üzüleceğine, markasını duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında düğümlü ip görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örülmüş ip görmek sıhhat ve moral bulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir