AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz ip görmek

Kahve falında mavi beyaz ip görmek

Kahve falında mavi beyaz ip görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, zor günlerin geride kalacağına, evleneceğinize, yapılan işte geriye düşüleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mavi beyaz ip gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeniz devam eden veya başlamak üzere olan bazı projelerin, iş birliklerini, ilişkilerin ya da görevlerin oluru, verimliliği veya uygulanabilirliği üzerine tekrar düşünmenizi gerektirebilir.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk ip görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ip görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sağlığını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi iple örgü örmek iyi geçim halinde kalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli ip görmek sevdiği insanların olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir