AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü ipi görmek

Kahve falında örgü ipi görmek

Kahve falında örgü ipi görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında örgü ipi gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında iple örgü örmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz örgü ipi görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı örgü ipi görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir