AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip merdiven görmek

Kahve falında ip merdiven görmek

Kahve falında ip merdiven görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ip merdiven gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında ipten merdiven görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ip merdiven görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, adının her yerde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ip merdiven çıkmak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip merdivenden inmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ip örmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple sallanmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir