AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip merdiven çıkmak

Kahve falında ip merdiven çıkmak

Kahve falında ip merdiven çıkmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, düzeninin yıkılmayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, istihdam edeceğine işarettir.

Kahve falında ip merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında ip merdiven çıkmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ip merdiven görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ipten merdiven görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet eder.

Kahve falında iple yukarı çıkmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında iple yükseğe çıkmak üzüleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne iple çıkmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir