AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten merdiven görmek

Kahve falında ipten merdiven görmek

Kahve falında ipten merdiven görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, bol nimete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ipten merdiven gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında ip merdiven görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ip merdiven çıkmak stres ve sinirden uzak durulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipten merdiven görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ip atladığını görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, nefsine yenileceğine alamet eder.

Kahve falında pembe renkli ip görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında iple yükseğe çıkmak durulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir