AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple sallanmak

Kahve falında iple sallanmak

Kahve falında iple sallanmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple sallanmak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında havada iple sallanmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında ip üzerinde sallanmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipte sallandığını görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında iple sallanmak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iple sallandığını görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında ipte sallanmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir