AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ip örmek

Kahve falında siyah ip örmek

Kahve falında siyah ip örmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ip örmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Kahve falında siyah iple örgü örmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ip örmek amaçlarını yerine getireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe iple örgü örmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil iple örgü örmek rahata erileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında iple örgü örmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı iple örgü örmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir