AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli makara görmek

Kahve falında renkli makara görmek

Kahve falında renkli makara görmek çok büyük başarı kazanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında renkli makara gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında renkli makara görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplik makarası görmek yanlış adımlar atacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında siyah makara görmek daha büyük adımlar atılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş makarası görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makarada iplik görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makaralar görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil makara görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip makara görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir