AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip satın almak

Kahve falında ip satın almak

Kahve falında ip satın almak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ölümcül hastalıklara işaret, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ip satın almak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Kahve falında beyaz ip satın almak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ip yumağı satın almak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine inanılır.

Kahve falında ip satın almak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ipe yorgan görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olta ipi görmek borçların artacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sökülmüş ip görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca ip bağlamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş ip görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir