AnaSayfa / Genel / Kahve falında saklanmak korkmak

Kahve falında saklanmak korkmak

Kahve falında saklanmak korkmak zorluklarının kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, hatalı yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saklanmak korkmak gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında korkmak ve saklanmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında saklanmak korkmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkmak saklanmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında polislerden saklanmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini saklanmak çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç arkasına saklanmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında odaya saklanmak işlerinin bozulacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir