AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kesip yemek

Kahve falında insan kesip yemek

Kahve falında insan kesip yemek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, malında zulüm meydana gelmesine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kesip yemek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında insan kesip yemek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında insan kesip etini yemek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında insan etinin kesildiğini görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında insanların kesildiğini görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın kesildiğini görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kafasının boşalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir