AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kesilmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek haksızlıklara uğranılacağına, moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bacağın kesilmesini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bacağının kesildiğini görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işarettir.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir