AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kesilmek

Kahve falında bacağı kesilmek

Kahve falında bacağı kesilmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında bacağı kesilmek gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi gücünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek mutlu ilişkiler kuracağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını kesildiğini görmek ün yapmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir