AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın kesilmesini görmek

Kahve falında bacağın kesilmesini görmek

Kahve falında bacağın kesilmesini görmek güçlendikçe güçleneceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında bacağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında annenin bacağının kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının kesileceğini görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları kesilmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin bacağının kesildiğini görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir