AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Kahve falında bacak kesilmesi görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının kesildiğini görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında bacak kesilmek bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kesilmesini görmek eline geçen paraları tutamayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında insanın bacağının kesildiğini görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bacaklarının kesildiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bacakları kesilmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bacağının kesildiğini görmek çok iyi mevkilere geleceğine, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir