AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında bir bacağının kesildiğini görmek

Kahve falında bir bacağının kesildiğini görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sebep olacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bir bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında eşinin bacağının kesildiğini görmek çocuklarının fazla olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını kesildiğini görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kesildiğini görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin bacağının kesildiğini görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bacaklarının kesildiğini görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın kesildiğini görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir