AnaSayfa / Genel / Kahve falında insandan korkmak

Kahve falında insandan korkmak

Kahve falında insandan korkmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında insandan korkmak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olayların hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Kahve falında insanlardan korkmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insandan korkmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insandan korkmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadından korkmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Kahve falında silahtan korkmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ters giden işlerin normale döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovalanmak ve korkmak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet eder.

Kahve falında yakalanmaktan korkmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini görüp korkmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir