AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakalanmaktan korkmak

Kahve falında yakalanmaktan korkmak

Kahve falında yakalanmaktan korkmak yaptığı hataları düzelteceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında yakalanmaktan korkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında yakalanmaktan korkmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında düşmana yakalanmak imkanlarının artacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine yorulur.

Kahve falında hortuma yakalanmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye yakalanmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle babaya yakalanmak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında annesine yakalanmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin fare yakalamasını görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir