AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahtan korkmak

Kahve falında silahtan korkmak

Kahve falında silahtan korkmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında silahtan korkmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler veya belli bir organizasyon, düzenleme veya plana vereceğiniz destek yakınlarınızdaki kişilerin yararına olabilir.

Kahve falında silahtan korkmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinden korkmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan düşmekten korkmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kaçmak korkmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızdan korkmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlardan korkmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, iyileşme göstereceğine yorulur.

Kahve falında evlilikten korkmak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden korkmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir