AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlardan korkmak

Kahve falında insanlardan korkmak

Kahve falında insanlardan korkmak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, koyu sohbetler edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında insanlardan korkmak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Kahve falında insanlardan korkmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bir insandan korkmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insandan korkmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, o masumların bedduasını alacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşmekten korkmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında köpek balığından korkmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıktan korkmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, o kapıyı kapatacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta korkmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde korkmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir