AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalanmak ve korkmak

Kahve falında kovalanmak ve korkmak

Kahve falında kovalanmak ve korkmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, onların başarıları ile övüneceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalanmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Kahve falında kovalanmak ve korkmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini köpek kovalarken görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tüfekle kovalanmak üzüleceğine ve yıpranacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Kahve falında şişle kovalanmak eline haram para geçeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında dana kovalaması görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında atla kovalanmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kaplan tarafından kovalanmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir