AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü kedi görmek

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sağlığının yerinde kalacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hatalarından erken döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri mavi erkek bebek görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü erkek görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir