AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan göğsü görmek

Kahve falında insan göğsü görmek

Kahve falında insan göğsü görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, çok başarılı adımlar atacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddi güç elde edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Kahve falında insan göğsü gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında gökten inen insan görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında insan göğsü görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden vurulduğunu görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünde süt aktığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize göktaşı düştüğünü görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir