AnaSayfa / Genel / Kahve falında ineklere saman vermek

Kahve falında ineklere saman vermek

Kahve falında ineklere saman vermek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ineklere saman vermek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında ineğe saman vermek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ineklere saman vermek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında samanın yanmasını görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıktan yumurta toplamak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yanmış saman görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercimek samanı görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında saman yığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak saman görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir