AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış saman görmek

Kahve falında yanmış saman görmek

Kahve falında yanmış saman görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Kahve falında yanmış saman gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Kahve falında yanmış saman görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında samanın yanmasını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evde saman görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında samanlıkta yangın görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında samanlıkta saklanmak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saman görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında ahırda saman görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında samanyolu yıldızı görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir