AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunus balığının üstüne binmek

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye yorulmaktadır.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yunus balığının üzerine binmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yunus balığına binmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında balığın üstüne binmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulur.

Kahve falında yunusa binmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığı olduğunu görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığı emzirmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, sorunlarının azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir