AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek taşlamak

Kahve falında inek taşlamak

Kahve falında inek taşlamak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının katbekat artacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek taşlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Kahve falında inek taşlamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yeni kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere taşlamak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan taşlamak inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Kahve falında babayı taşlamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşini taşlamak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ölü taşlamak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini taşlamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir