AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak çalıştığı yerde amir olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla, anlaşmalarla ilgili veya finansal konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, rakipsiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzu görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, gönül yaralarının iyileşeceği işarettir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak büyük maddi kayıp verileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzsuz inek görmek sevinç ve mutluluğa, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Kahve falında inek boynuzu tutmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir