AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu inekler görmek

Kahve falında boynuzlu inekler görmek

Kahve falında boynuzlu inekler görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu inekler gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında boynuzsuz inek görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında boynuzlu inek görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet eder.

Kahve falında inek boynuzu görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında inek boynuzu tutmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir