AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzsuz inek görmek

Kahve falında boynuzsuz inek görmek

Kahve falında boynuzsuz inek görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında boynuzsuz inek gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek insanların hayır dualarını alacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında boynuzsuz inek görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında inek boynuzu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında boynuzlu inek görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir