AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bir araya geleceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük boynuzlu inek gördüyseniz:

  • Bir kutlama önemli bir ilişkinizin romantik boyutunu fark etmenizi sağlayabilir ya da ilişkiyi geliştirebilir.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek makamının yükseleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında inek boynuzu tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek boynuzu görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek boynuz görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir