AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek boynuzu görmek

Kahve falında inek boynuzu görmek

Kahve falında inek boynuzu görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında inek boynuzu gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında inek boynuzu görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu inekler görmek karlı ortaklıklara gireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek tarafından boynuzlanmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boynuzlu inek görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında inek boynuz görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında inek boynuzu tutmak insanlarla bir araya geleceğine, aylık gelirinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir