AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa süt dökmek

Kahve falında toprağa süt dökmek

Kahve falında toprağa süt dökmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa süt dökmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında toprağa süt dökmek yaşanan yokluğun biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk sütü dökmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere süt dökmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sütü yere dökmek yükseleceğine, atılım yapacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında üstüne süt dökmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında sütü dökmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında süt yere dökmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir