AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk süt dökmek

Kahve falında bozuk süt dökmek

Kahve falında bozuk süt dökmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk süt dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Kahve falında bozuk süt dökmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk sütü dökmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para dökmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sütü dökmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sütü yere dökmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa süt dökmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında süt dökmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütü tuvalete dökmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir