AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek kemiği görmek

Kahve falında inek kemiği görmek

Kahve falında inek kemiği görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, başarılarının çoğalacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında inek kemiği gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında inek kemiği görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda kemikler görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bel kemiği görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dana kemiği görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kemiği görmek hayatının iyileşeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir