AnaSayfa / Genel / Kahve falında dana kemiği görmek

Kahve falında dana kemiği görmek

Kahve falında dana kemiği görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yalnız kalınacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dana kemiği gördüyseniz:

  • Size verebilecekleri zarar fazla değildir.

Kahve falında dana kemiği görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana doğurtmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzülmüş dana görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş dana eti yemek daha çok saygı ve destek göreceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında dana dili görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana otlatmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru dana görmek sonuçtan memnun kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında danaya sarılmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir