AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kemiği görmek

Kahve falında köpek kemiği görmek

Kahve falında köpek kemiği görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek kemiği gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında köpek kemikleri görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğe kemik vermek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalettir.

Kahve falında köpek kemiği görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında köpeklere kemik atmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeklere kemik vermek saygınlığının da artacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında köpeğe kemik atmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin kemik yediğini görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uyluk kemiği görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir