AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda kemikler görmek

Kahve falında mezarda kemikler görmek

Kahve falında mezarda kemikler görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda kemikler gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinlemeniz karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kahve falında mezar ve kemik görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, iyilik görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kemik görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezardan kemik toplamak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan kemik çıkarmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına işarettir.

Kahve falında mezarda kemik görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda kemikler görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıktan kemik toplamak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir