AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, işlerinden de geri kalacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Kahve falında ölmüş kişinin kemiklerini görmek güvenini sarsacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin kemiklerini görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş kemiği görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış kemik görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan kemik çıkarmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta kemik görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kemiklerini görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir