AnaSayfa / Genel / Kahve falında bel kemiği görmek

Kahve falında bel kemiği görmek

Kahve falında bel kemiği görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, işinde verimsiz olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel kemiği gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında bel kemiği görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bel ameliyatı olmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bel ölçmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işarettir.

Kahve falında bel ağrısı çekmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında bellenmiş tarla görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında bele ip bağlamak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir