AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazın ısırması görmek

Kahve falında kazın ısırması görmek

Kahve falında kazın ısırması görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kazın ısırması gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında kazın ısırması görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulur.

Kahve falında kazı kazan görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak saadetinin yükseleceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Kahve falında saç kazıttığını görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kazı görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaban kazı yakalamak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında define kazısı yapmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir