AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arka üst diş görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arka diş çektirmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arka azı diş görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işarettir.

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkaya yük almak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadasimla gezmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın arkasından bakmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir