AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka diş çektirmek

Kahve falında arka diş çektirmek

Kahve falında arka diş çektirmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, planlarının bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında arka diş çektirmek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında arka diş çektirmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arka azı diş görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arka üst diş görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, böylece kendine güveneceğine alamet eder.

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında alt azı diş çektirmek gönül sızılarının dineceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında üst diş çektirmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının diş çektirdiğini görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında ön diş çektirmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir