AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadasimla gezmek

Kahve falında arkadasimla gezmek

Kahve falında arkadasimla gezmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sermayesini kaybedeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, bir yere taşınmaya, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine yorulur.

Kahve falında arkadasimla gezmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında arkadasimla gezmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin arkasında ata binmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski bir arkadasını görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından gitmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalettir.

Kahve falında arkada bırakmak hak yolundan uzaklaşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin arkasında namaz kılmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir