AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından ağlamak

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak hayatının bereketli ve verimli olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin arkasından ağlamak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölenin arkasından ağlamak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından ağlamak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir