AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka azı diş görmek

Kahve falında arka azı diş görmek

Kahve falında arka azı diş görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, üzüntülü haberler alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine inanılır.

Kahve falında arka azı diş gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında arka azı diş görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında arka azı dişi görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek böylece hayatından memnun olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azı diş sökmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında azı diş çekmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında azı diş görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında azı diş kırılması görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında azı dişleri görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir