AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı diş çekmek

Kahve falında azı diş çekmek

Kahve falında azı diş çekmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Kahve falında azı diş çekmek gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında azı diş çekmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında üst azı dişi çekmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında azı dişi çekmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi azı dişini çekmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret eder.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında çürük azı diş görmek mutlu ve huzurlu olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı diş sökmek emeğinden hayır göreceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir