AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişleri görmek

Kahve falında azı dişleri görmek

Kahve falında azı dişleri görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, dertlerin günden güne artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında azı dişleri gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Kahve falında çürük azı diş görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında azı dişleri dökülmek bolluğun ve bereketin geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Kahve falında azı diş kırılması görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulur.

Kahve falında alt azı diş görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında azı dişlerinin döküldüğünü görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında azı diş görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azı dişleri görmek kişinin hayatının değişeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir