AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı diş düştüğünü görmek

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Kahve falında azı diş düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında azı diş düştüğünü görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında azı diş çıktığını görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulur.

Kahve falında azı diş kırılması görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arka azı diş görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında azı dişleri görmek güzel günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişlerin döküldüğünü görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Kahve falında çürük azı diş görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında alt azı diş görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir